Aktuelt


11. sep 2020
Region Vest antyder seriestart 17. oktober (for aldersbestemt)


10. sep 2020
Sandslihallen stenger 9 september . Covid-19 tiltak. 10 dager
Treninger avlyses.


18. aug 2020
OPPSTART TRENING 17/8.
SAMME TRENINGSTIDER SOM I VINTER INNTIL VIDERE.
FØLGENDE TILTAK GJELDER:

  1. MAN KAN RETURNERE TIL TRENING 48 TIMER ETTER AT MAN HAR TILFRISKNET FULLSTENDIG FRA LUFTVEISINFEKSJONER/FEBER/FORKJØLELSER
  2. OPPSTILLING UTENFOR HALLEN OG INNGANG SAMMEN MED TRENER NÅR FORRIGE GRUPPE HAR FORLATT HALLEN.
  3. INNTIL 20 STK KAN TRENE PÅ EN TRENINGSFLATE/GRUPPE. VIKTIG Å BRUKE SKILLEVEGGER NÅR FLERE LAG TRENER SAMTIDIG. TOTALT KAN INNTIL 60 PERSONER OPPHOLDE SEG I SANDSLI 1 OG INNTIL 60 PERSONER I SANDSLI 2.
  4. HÅNDSPRIT EVT HÅNDVASK FØR OG ETTERE TRENING.
  5. INGEN BRUK AV GARDEROBER, SAMT MINST MULIG BRUK AV TOALETTER. PLANLEGG!
  6. AVSTANDSREGEL PÅ MINST 1 METER FØR OG ETTER TRENING. DET ER FORTSATT SLIK AT DET BARE ER DE UNDER 20 ÅR SOM KAN HA KONTAKT UNDER SPILLØKTER


22. mai 2020
Sandslihallen åpnes med gitte betingelser. De forskjellige treningsgruppene bestemmer om og evt. hvordan trening gjenopptas.


13. mai 2020
Faktura for andre delinnbetaling ble sendt ut 4. mars, rett før Corona stoppen.
Betalingsfrist var satt til 18. mars, men i mellomtiden ble jo all idrett stoppet.
Styret bestemte å utsette frist til 1. mai, da en på den tiden ikke visste hvor lenge treningsforbud ville vare.
Utgiftene til hver treningsgruppe er allerede betalt av klubb; avgifter, seriepåmelding og 90% av dommerutgifter.
For yngre lag er utgifter til trenerlønn redusert.
Styret har derfor vedtatt at for yngre lag kan det betales halv treningsavgift nå ved andre delinnbetaling, men for dem som kan og vil, betal gjerne full treningsavgift. YBBK har sannsynligvis de laveste avgiftene i hele idrettsnorge gitt kvaliteten på trenere, samt at det er fritt for dugnader, loddbøker, Enjoy guider og salg av doruller.

Dog, det er medlemmene, gjennom årsmøtet, som bestemmer hvordan alt skal styres.
Årsmøtet blir 3. juni.Da er det bare å komme og bestemme for dem som ønsker det.
(Tidspunkt og sted er ikke satt enda. Info kommer på hjemmesidene)

Link til idrettsforbundets info
Sats per spiller;
Yngre spillere: 500 (250)
Ungdom: 1500 (750)
2500 (1500),- for dem som spiller dobbel serie
Voksne (selvdrevne lag uten trener) 625,-
Er det noe feil, er det langtidsfravær pga skade, eller noen andre kommentarer/spørsmål, epost til kasserer@ytrebygdabasket.no

For at det skal være rettferdig for dem som allerede har betalt full treningsavgift, kan de om ønskelig sende en epost til kasserer, og klubben vil betale tilbake halve treningsavgift.


16. mars 2020
Forfall for andre delinnbetaling av treningsagvift er utsatt til 1. mai
(Men husk at dette ikke er betaling av noe som skjer fra nå og frem til sommeren, det delbetaling av utgifter vi har hatt i hele sesongen. Over 90 % av utgiftene klubben har gjennom en sesong er betalt ut allerede mid februar.)


16. mars 2020
Årsmøte utsatt på ubestemt tid;


11. mars 2020

Alle treninger er inntil videre avlyst


Årsmøte YBBK utsatt på ubestemt tid
Dato:
Sted:


Sep 2019
Lisensinfo
Alle spillere 13 år og eldre må løse inn lisens, klubben sender ut lisensinnbetalingsbrev til alle registrere spillere. Ellers, sjekk info på https://basket.klubb.nif.no/Sider/For%20deg%20-%20spiller%20-%20Spillerlisens.aspx


Flott 4. plass for J03 i NM U19, Kongsberg

Publisert: 08.05.2019

Jenter 03 laget var i Kongsberg i helgen og deltok på sitt første NM i klassen U19. Med seg som eneste U19 spiller var de så heldige å ha med Maren Mildestvedt.

Gjennom helgen ble det spilt seks kamper og de spilte seg helt til en flott 4. plass i bronsefinalen og er dermed blant de fire beste lagene i Norge i tre årsklasser opp!  På veien dit hadde de da slått Kjelsås 67-61 etterfulgt av 68-39 over Sverresborg. Tredje kamp endte i tap 66-39 mot Sandvika der de i første halvannen omgang hang godt med. Lørdag kveld ble Hop slått med herlige 67-92 og dermed var laget klar for kvartfinale. Søndag morgen møtte de et effektivt og raskt Ullern og tapte 68-42. Bronsefinalen mot Sandvika ble meget underholdene og jentene gikk til første pause med ledelsen 17-18. I andre omgang hang de godt med og pausestillingen var 37-32 i favør Sandvika. Deretter trakk Sandvika sakte ifra, men jentene gav aldri opp, men kjempet hele veien inn og sikret seg en flott 4. plass. Kampene var tøffe, men jentene løste tøft mann mot mann forsvar, sone, triangel ved å hjelpe hverandre og spille hverandre gode med gjennomføringsevne og oppmerksomhet.

Takk til hele laget for en flott innsats og takk til trener Stig Jacobsen som har kommet så langt med dette laget.