Aktuelt

Årsmøte 17.mars 2020

Innkalling til årsmøte YBBK
Dato: 17. mars kl: 19:00
Sted: Sandslihallen, møterom 1

Saksdokumenter vil gjøres tilgjengelig her senest én uke før.

Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være sendt til styret senest to uker før årsmøte;
styret@ytrebygdabasket.no eller leder@ytrebygdabasket.no

Lisensinfo


Alle spillere 13 år og eldre må løse inn lisens, klubben sender ut lisensinnbetalingsbrev til alle registrere spillere. Ellers, sjekk info på https://basket.klubb.nif.no/Sider/For%20deg%20-%20spiller%20-%20Spillerlisens.aspx


Flott 4. plass for J03 i NM U19, Kongsberg

Publisert: 08.05.2019

Jenter 03 laget var i Kongsberg i helgen og deltok på sitt første NM i klassen U19. Med seg som eneste U19 spiller var de så heldige å ha med Maren Mildestvedt.

Gjennom helgen ble det spilt seks kamper og de spilte seg helt til en flott 4. plass i bronsefinalen og er dermed blant de fire beste lagene i Norge i tre årsklasser opp!  På veien dit hadde de da slått Kjelsås 67-61 etterfulgt av 68-39 over Sverresborg. Tredje kamp endte i tap 66-39 mot Sandvika der de i første halvannen omgang hang godt med. Lørdag kveld ble Hop slått med herlige 67-92 og dermed var laget klar for kvartfinale. Søndag morgen møtte de et effektivt og raskt Ullern og tapte 68-42. Bronsefinalen mot Sandvika ble meget underholdene og jentene gikk til første pause med ledelsen 17-18. I andre omgang hang de godt med og pausestillingen var 37-32 i favør Sandvika. Deretter trakk Sandvika sakte ifra, men jentene gav aldri opp, men kjempet hele veien inn og sikret seg en flott 4. plass. Kampene var tøffe, men jentene løste tøft mann mot mann forsvar, sone, triangel ved å hjelpe hverandre og spille hverandre gode med gjennomføringsevne og oppmerksomhet.

Takk til hele laget for en flott innsats og takk til trener Stig Jacobsen som har kommet så langt med dette laget.